The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Lorem ipsum dolor sit amet, quo veri iuvaret ex, iusto pericula efficiendi pro id. Te vis labores accusamus.

The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Mel torquatos constituto ex, eros primis aperiam sed cu, vel in oratio corpora eligendi. At mel alii dissentiunt, duo ad inimicus quaerendum.

Top

De beste HorecaHeroes geselecteerd, getraind & duurzaam inzetbaar

Wij hebben de beste freelance Horeca professionals bij elkaar gebracht en getraind vanuit onze Academy. Wij werken uitsluitend met goed opgeleide en gemotiveerde professionals die van directe waarde zijn in het team! Wat ons onderscheid van andere freelance platforms? Wij streven naar duurzame inzetbaarheid en betaalbare oplossingen voor de langere termijn!

Waarom HorecaHero professionals?!

De HorecaHero Groep levert een full service dienstverlening aan horecaprofessionals die we eerlijk belonen tegen een eerlijke vergoeding.

HorecaHero Academy

Kwaliteit is wat ons onderscheidt. Met HorecaHero Academy trainen wij zelf al onze Professionals door middel van E-learning en praktijktrainingen. Wist je dat ook je vaste medewerkers getraind kunnen worden met HorecaHero Academy en dat je met ons maatwerk trainingen kan aanbieden specifiek gericht op jouw praktijksituaties.

Scherp & helder prijsmodel

Iedereen moet kunnen werken met Professionals. Daarom betaal je bij HorecaHero Professionals altijd een éénmalig bedrag voor de plaatsing van een kandidaat en een vast bedrag per dienst. Owja… en dat allemaal op één overzichtelijke factuur.

Hoe gaat dit in zijn werk?!

Stap 1

Vacature plaatsen

Ben je op zoek naar een HorecaHero Professional? Plaats je opdracht gratis op onze website. Wij zullen de opdracht vervolgens matchen met onze freelancers.

Stap 2

Kennismaking kandidaten

Zodra wij een geschikte kandidaat voor jou hebben gevonden nemen wij contact met je op. Wij streven altijd naar minimaal 3 kandidaten, afhankelijk van het aantal reacties op de vacature.

Stap 3

Proefdag

Positief gevoel bij één van onze kandidaten? Dan starten we met een gratis proefdienst van maximaal 4 uur.

Stap 4

Betaling

Is de proefdag succesvol afgerond en ben je tevreden over onze kandidaat, dan ontvang je van ons een éénmalige factuur voor de werving & selectie. Daarnaast krijg je maandelijks een factuur voor het aantal diensten dat die persoon bij jou werkzaam is, de fee per shift.

Wij werken samen met:

Weten wat u betaalt: No cure, No pay

Naast een vast uurloon waar alles bij is inbegrepen betaal je voor een HorecaHero Professional een vast bedrag per dienst. De éénmalige vergoeding van €175 voor de werving en training van de kandidaat wordt pas in rekening gebracht na twee maanden. Vanaf dan is de kandidaat ook gratis over te nemen, mits de kandidaat dat zelf wel:)

Bespaar tijd met werving en selectie van nieuwe medewerkers

Trainingen en opleidingen vanuit HorecaHero Academy

Geen administratieve & juridische verantwoordelijkheden

Voordeligste oplossing voor flexibel personeel

Ook profiteren in de voordelen van HorecaHero Professionals?

Neem dan gerust contact met ons op en we vertellen je er graag meer over!