The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Lorem ipsum dolor sit amet, quo veri iuvaret ex, iusto pericula efficiendi pro id. Te vis labores accusamus.

The Best Job Listing Theme. Everything you need.

Mel torquatos constituto ex, eros primis aperiam sed cu, vel in oratio corpora eligendi. At mel alii dissentiunt, duo ad inimicus quaerendum.

Top
Image Alt

Blog

  >  

Na 28 jaar de deuren van je restaurant sluiten, omdat je geen geschikt personeel meer kunt vinden. Hier hebben steeds meer horecabedrijven last van. De groeiende krapte op de arbeidsmarkt is nergens zo voelbaar als in deze sector. Met de winter op komst is het voor veel horecabedrijven weer 'even' rust in de tent, maar afgelopen zomer was het niet te doen om goed horeca personeel te vinden. Ik bedoel; "überhaupt horeca personeel"

Ben jij op zoek naar een bijbaan in de horeca van Utrecht? Ga dan aan de slag als HorecaHero Professional. De ideale bijbaan in de horeca waarbij je ook nog eens zeer goed betaald krijgt. Als HorecaHero Professionals verdien je namelijk standaard €15,00 Bruto per maand, dat is dus €11,50 netto! Wees eerlijk dat verdien je niet met elke bijbaan:)   De voordelen van een bijbaan in de horeca Werken in de horeca is niet alleen leuk geld verdienen als student maar heeft ook een aantal voordelen ten opzichte van een bijbaan in de supermarkt. Met een bijbaan in de horeca werk je

HorecaHero Professionals beschikt over vele horeca vacatures in Utrecht. Wil jij werken in de horeca van Utrecht? Wordt dan een HorecaHero Professional. Kies zelf de zaak waarvoor je wilt werken en ontvang standaard €11,50 Netto per uur. HorecaHero Professionals is geen uitzendbureau of een platform voor korte klussen en of opdrachten. Bij ons kan je langdurig werken bij één van onze opdrachtgevers, maar voor een vele malen hoger loon. Hoe wij dit doen? Wij werken uitsluitend met freelancers! Als freelancer ontvang je een hoger tarief omdat je niet verplicht bent om deel te nemen aan een CAO of Pensioen. Dit is

Paul Schoormans, beleidsadviseur bij Koninklijke Horeca Nederland "Werken met freelancers is niet per definitie duurder of goedkoper dan vast personeel inzette Het is in ieder geval echter wel efficiënter: je zit niet met leegloopuren, dus je betaalt alleen voor de uren dat je mensen daadwerkelijk inzet. Bovendien heb je niet te maken met de zogeheten werkgeverswig. Het bedrag dat je betaalt komt voor een groter deel écht terecht waar het hoort: bij de zzp’er.” Toch raadt Schoormans niet iedere horecaondernemer aan om met zelfstandigen in zee te gaan. “Er kleven ook nadelen aan. Zo hebben zzp’ers bijvoorbeeld minder binding met je

Jongeren die in de grote steden in de horeca werken, schrijven zich massaal in als zzp'er of freelancer. Op die manier verdienen ze bijna twee keer zo veel als leeftijdgenoten die via een uitzendbureau werken of in vaste dienst zijn. Dat leidt weleens tot scheve gezichten. Vakbond FNV reageert met gemengde gevoelens. "Het is op zichzelf een legale constructie en het kan ook werken voor horecazaken die altijd een deel flexibele krachten nodig hebben, maar tegelijkertijd is er ook veel verwarring op de werkvloer over de lonen", zegt Bea van den Bosch van FNV Horeca. "Er is al drie jaar geen

Werken voor de leukste horeca gelegenheden in Utrecht met een uurloon van €11,50 netto? Ben jij een echte horecatopper of wil jij een horecatopper worden en sta jij open voor een nieuwe uitdagingen? Wat wij bieden: 15 E-learning modules basiskennis HorecaHero Maandelijkse praktijktraining met collega's en borrel Uitbetaling binnen een week Wat ga je doen? Voor de leukste horeca gelegenheden in Utrecht zijn wij opzoek naar horeca medewerkers bediening/bar/keuken. Ben jij altijd enthousiast? Staan de gasten bij jou op nummer één? En ben je beschikbaar om te werken op de dag, in de avonden en weekenden? Dan zoeken wij jou! Geen ervaring? HorecaHero Professionals is onderdeel van de

Uit onderzoek blijkt dat - door de sterke groei van de branche - het aantal horecamedewerkers met 15% stijgt: van 407.000 in 2016 tot 467.000 in 2021. De horeca moet de komende tijd, ook doordat ieder jaar veel mensen de branche verlaten, ruim 90.000 mensen per jaar werven! Doordat jaarlijks slechts 11.000 jongeren een mbo-horecadiploma halen, is het behoud van personeel dé belangrijkste succesfactor voor de horeca.  'Ons advies is dan ook om te proberen medewerkers zoveel mogelijk ‘vast te houden’' Robèr Willemsen, voorzitter van KHN: "We hebben met z’n allen een grote uitdaging. Als je als horecaondernemer wilt groeien, moet je niet

Restaurants en cafés sluiten hun deuren vaak een extra dag, maar soms zelfs helemaal vanwege een schreeuwend tekort aan gekwalificeerd personeel. KHN zegt in televisieprogramma EenVandaag dat 10.000 vacatures in de horeca structureel niet in te vullen zijn. In totaal zijn er 30.000 vacatures in de horeca. Voorzitter Koninklijke Horeca Nederland, Robèr Willemsen, spoort ondernemers aan creatief te zijn. Over het personeelstekort in de horeca horeca zegt hij: ‘We kennen allemaal de voorbeelden van ondernemers die zorgen voor huisvesting of vervoer, zoals een scooter voor hun personeel. Maar in de brede zin geldt voor de meeste ondernemers dat ze goed naar de arbeidstijden